Deseurile vor fi cartate pe 4 septembrie si strânse pe 24

Marian Damoc, presedintele Asociatiei RYMD, ii invita pe biciclistii bacauani sa participe la „Let’s bike it, Bacau!”, actiune de cartare a mormanelor de gunoi din judet.

„Pe biciclete, cu GPS-uri sau smart-uri, facem harta gunoaielor pentru «Let’s Do It, Romania!», eveniment ce va avea loc pe 24 septembrie 2016, arata Marian. Pe 4 septembrie, ne vom intâlni la ora 10, la scena de lemn din Parcul Catedralei.”

De aici, biciclistii vor alege diverse trasee pentru a identifica sI inregistra „mormanele de gunoaie si nesimtire”.

PUBLICITATE

Pe drum, vor fi fotografiate deseurile, vor fi notate coordonatele la care se gasesc, marimea si compozitia lor si intoarse in aplicatia “Let’s Do It, Romania!” folosind linkul http://bit.ly/2cb1zre.
Echipele vor fi formate din cel mult cinci persoane si vor putea participa la un concurs cu premii constând intr-un kit de 5 obiecte folositoare activitatii de ciclism.

Va câstiga echipa care va raporta prin intermediul aplicatiei cel mai mare numar de mormane valide.
„Traseul va dura câteva ore astfel ca sunteti sfatuiti sa luati apa si creme pentru protectie solara, arata Marian Damoc.

Pentru ca va fi nevoie de stabilirea coordonatelor la care se gasesc mormanele si fotografierea lor, toti cei care au un aparat de fotografiat, GPS sau telefon cu aceste functii sunt rugati sa le aduca. Nu in ultimul rând, este nevoie de multa energie, entuziasm si voie buna.”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ