Prima lectie de istorie, care cu siguranta va fi de neuitat pentru elevii clasei a III-a A, coordonati de inv. Sorina Ghiurca, a avut loc la Baza Aeriana 95 Bacau.

In cadrul proiectului educational „Sa cinstim eroii patriei!”, elevii de la Scoala Gimnaziala Nicolae Balcescu si Scoala Gimnaziala Lespezi au trait momente pline de emotii participând la o activitate ce le-a fost prezentata de cadre militare din unitatea de aviatie constând in prezentarea evolutiei zborului, expozitii de tehnica militara, cât si participarea la un zbor de instructie.

Trezirea sentimentului de apreciere, dragoste fata de aviatia româna s-a amplificat in momentul in care fiecarui participant la activitate i s-a oferit ocazia de a urca la bordul unui elicopter, cât si in carlinga avionului IAR-99 SOIM.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elevilor li s-au prezentat multiplele domenii de pregatire profesionala pe care trebuie sa le aiba cadrele militare pentru a asigura zborul unei aeronave. Copiii au inteles ca o cariera militara presupune nu doar profesionalism, ci si pasiune, daruire, tenacitate, curaj si sacrificii.

Scoala Gimnaziala Lespezi
Director, prof. Ginju Anamaria Domnina


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ