22 mai 2024
ActualitateLegătura rutieră Onești - Tg. Trotuș primeste o reabilitare semnificativă

Legătura rutieră Onești – Tg. Trotuș primeste o reabilitare semnificativă

Consiliul Județean Bacău a preluat administrarea sectorului din DJ 112 care asigură legătura între municipiul Onești și comuna Tg. Trotuș, și acum desfășoară ample lucrări de modernizare și asfaltare pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere.

Această investiție este planificată să se desfășoare în intravilanul municipiului Onești, în zona Satul Catolic, începând de la intersecția cu Bulevardul Oituz și continuând până la ieșirea spre satul Tuta din Tg. Trotuș.

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a fost însoțit în verificarea lucrărilor de către primarul Laurențiu Neghină, un adept al inițiativelor concrete pentru comunitatea oneșteană.Această reabilitare semnificativă a legăturii rutiere dintre Onești și Tg. Trotuș are ca obiectiv principal fluidizarea circulației rutiere pe această rută esențială, în contextul unui trafic în creștere constantă către județul Harghita.

Prin această acțiune, se dorește să se ofere un impuls dezvoltării celor două comunități implicate, sub îndrumarea primarilor Laurențiu Neghină și Cătălin Sabău, care au inițiat investiții semnificative și proiecte locale de anvergură pentru beneficiul locuitorilor.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri