Elevii din mai multe unitati de invatamânt in care in aceasta saptamâna se desfasoara programul „Scoala altfel” i-au tinut ocupati pe militarii de la Baza 95 Aeriana Bacau.

Cadrele militare au primit deja vizita elevilor din clasele a X-a si a XI-a de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Bacau.

Musafirii au avut acces in muzeul unitatii militare unde preotul Ioan Roncea a fost ghid si le-a vorbit despre istorie, prezentându-le totodata si capela unde vin militarii atunci când vor sa se reculeaga.

PUBLICITATE

Apoi, elevii au vizitat o expozitie de arme si au avut ocazia sa vada de aproape aeronavele din dotarea Bazei 95 Aeriene. Joi, la ora 11.00, vor trece pragul unitatii si elevii de la Colegiul National “Ferdinand I”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ