Alte sute de locatari din Bacau au fost lasati in frig de autoritati, dupa ce, saptamâna trecuta, zeci de apartamente din zona Cornisa Bistrita au ramas fara caldura din cauza unei avarii la instalatiile CET. Initial, s-a stiut ca nu mai putin de trei asociatii de locatari din Cornisa au ramas fara agent termic in calorifere. Am aflat, insa, ca in ajunul Craciunului, si locuitorii de pe Milcov 134 au dus lipsa agentului termic.

Partea proasta este ca nici pâna in dimineata zilei de 24 decembrie, nu se rezolvase neajunsul care afecta mai bine de un sfert de cartier.

„PT 14 este cel mai mare din Bacau, intrucât prin el sunt alimentati cei mai multi locatari. Dar, este si cel mai afectat de avarii, aici se petrec mereu astfel de probleme. De exemplu, la noi, s-au facut doar reparatii, peticiri, in loc sa se schimbe tot, asa cum au inceput sa o faca in Cornisa.

Si, ceea ce nu inteleg este de ce, daca se intâmpla ceva in Cornisa, trebuie sa suferim si noi, cei din vale, de pe Milcov? In plus, toata vara ce au facut?”, se intreaba Adrian Stoian, presedintele Asociatiei de locatari „Milcov”.

Locatarii au tot incercat sa impulsioneze lucrurile, in speranta ca nu-i vor prinde Craciunul fara apa calda la robinete si caldura in calorifere.

„L-am sunat pe viceprimar, dar n-a raspuns. As fi vrut sa stiu daca chiar ne lasa-n frig si de Sarbatori, dar n-am avut cu cine discuta”, sustine Ioan Bors, locatar din zona. Cert este ca in dimineata din ajunul Craciunului, locatarii de pe Alecu Russo, Milcov, si cei din blocurile de la capatul liniei 14, au sperat in van ca li se va rezolva neajunsul. Abia intr-un final, cu mult spre dupa amiaza zilei de 24 decembrie, „hectarul de tevi” din zona a inceput sa prinda culoare in obrajori, inclaziti fiind timid de agentul termic.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. daca Cet-ul nu isi batea joc de consumatori ar fi fost mult mai multi si ar merge pe plus numai ca au fost sute de mii de interese de la toti primarii sa tina acest colos in picioare. Tin minte de cand eram mic vara nu prea era apa calda mergeai la garla. Ce vremuri. Si-au batut joc de noi toti guvernatii acestia. Credeai ca asa ceva se poate intampla sa nu ai apa calda. Adevarul este ca eram salbatici pe vremuri. Apoi lumea a mai inceput sa vada si ce este pe afara si isi cer drepturile.. mi se pare normal…numai ca ne-am trezit poate prea tarziu

LĂSAȚI UN MESAJ