Peste 200 de copii din Rusia, Bulgaria, Italia, Spania, Portugalia, Republica Moldova și România s-au întrecut weekendul trecut (24-26 martie) la Sofia, Bulgaria, la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii „ABANICO”.

România a fost reprezentată de șase copii, doi din Piatra Neamț, doi din Vaslui și câte unul din Bacău și București. Marea performanță la acest festival a fost obținută de Larisa Ioana Anton din Bacău, care s-a impus la categoria de vârstă 7-8 ani reușind locul I din 30 de participanți.

Larisa Ioana este pregătită la canto de prof. Claudia Vasilache de la Colegiul Național de Artă „George Apostu”, și a câștigat premiul cu piesa „Păpușa Kalinka”, compozitor și textier Marcel Iorga.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ