Voluntarii Centrului judetean al Agentiei Nationale Antidrog (ANA) au format, marti, de la ora 14.00, un lant uman in fata Prefecturii si au impartit o suta de stickere realizate de Grafit Invest, care purtau mesajul „Bucura-te liber de fiecare zi din viata ta”.

Au fost prezenti si voluntarii Centrului pentru Sanatate Oxigen si ai FSC. Centrul judetean al ANA are in derulare mai multe proiecte, intre care «Comunicarea indeparteaza izolarea» in Penitenciarul Bacau, «Aici, pentru tine» in Spitalul de Pediatrie Bacau, proiectul «Big brother, big sister», destinat asistatilor Trustului Orfelinat Ungureni, voluntarii fiind ca niste frati pentru acesti asistati.

«Toate proiectele noastre ofera alternative sanatoase la consumul de substante psihoactive», a declarat Marta Butnaru, coordonator de programe in cadrul centrului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ