La activitate au participat reprezentati ai scolilor partenere implicate in proiect

Proiectul judetean „Interferente Eco”, editia a IV-a, a fost lansat in scolile si liceele bacauane, sub sloganul „Nu vom salva tot ce ne-ar placea sa salvam, dar vom salva mai mult decât daca nu am fi incercat deloc”, proiect coordonat de prof. Elena Vatamanescu – de la Colegiul „Grigore Antipa” si prof. Georgiana Stroie – de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”.

Activitatile din acest amplu program se vor desfasura pe tot parcursul anului scolar in curs, sub forma unui parteneriat, prin care se vor organiza cercetari si documentare ecologice, se vor sustine teme eco-tech, proiecte, actiuni de voluntariat, manifestari cultural artistice.

„Proiectul are ca scop promovarea valorilor ecologice, cunoasterea si intelegerea acelor componente si procese ale lumii moderne si interactiunea acestora asupra mediului inconjurator”, a explicat prof. Georgiana Stroie.

Parteneri in proiect sunt Colegiul „Gr.Antipa”, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului, Liga studenteasca a Universitatii ,,Vasile Alecsandri” Bacau, Scoala Gimnaziala „Gr.Tabacaru” Hemeius, Scoala Gimnaziala „Costache Negri” – comuna Negri, Scoala Gimnaziala Letea Veche, Scoala Gimnaziala „E.Braescu” Magura, Scoala Gimnaziala Padureni – Beresti Bistrita, Scoala Gimnaziala nr.1 Livezi, Scoala Gimnaziala „Al Piru” Margineni si Scoala Gimnaziala „G.Bacovia” Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ