Luni, 9 mai, de la ora 17.00, la sediul revistei “Plumb” (cladirea din spatele Consiliului Judetean), va avea loc lansarea a doua volume semnate de prof. univ. Doru Ciucescu, membru al Uniunii Scriitorilor din România.

Prima carte, “Cambodgia supravietuitorilor din comunismul minimalist al khmerilor rosii” (Rovimed, Bacau, 2016, proza), cuprinde note de calatorie in Cambodgia, in care, ca o concluzie, se afirma ca “de la 8.000 la 17.000 de victime politice, toti intelectuali, cam aceasta este diferenta dintre comunismul românesc si varianta lui, dusa la extrem, comunismul cambodgian, al dictaturii analfabetilor”.

Cea de-a doua, “Declamations de la tribune du temps” (Gunivas, Chsinau, 2016, poezie), este o traducere realizata chiar de autor in limba franceza dupa “Declamatii de la tribuna timpului”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ