Lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

0

Unul dintre cei mai rafinați autori de proză scurtă din literatura contemporană, băcăuanul Iacob Florea revine acasă, la Biblioteca Județeană „C. Sturdza”, pentru lansarea recentului volum „Ceva care să-mi amintească de tine” (Editura „TracusArte”, 2016).

Întâlnirea cu gazetarul (Iacob Florea a fost redactor al ziarului Deşteptarea) şi prozatorul Iacob Florea, premiant al Revistei Ateneu, autor, printre altele al volumelor “Îngerul trage sforile”, Tatăl lui Iona”, “Lucrurile pe care nu mi le spui”, va avea loc vineri, 3 februarie 2017, ora 17.00, la Sala Multimedia (la sediul din Parcul Cancicov).

Vor povesti, alături de cititorii Bibliotecii, la un ceai, în jurul focului, Constantin Călin, Dan Petrușcă, Adrian Jicu și, firește, Iacob (Jachi) Florea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ