Jurnalistul bacauan Sebi Sufariu si-a lansat, astazi, volumul de debut. Numit “Cel nebun dupa poezie”, volumul a fost lansat la subsolul cafenelei Antique, in prezenta unui numeros public si a colegilor de breasla.

Cartea beneficiaza de o prefata semnata de Ioan Danila, care a marturisit ca a citit volumul inca din manuscris. “Privită în ansamblu, cartea de versuri a lui Sebi Şufariu îmbie la o lectură deconectantă, fluentă şi instructivă. Nici nu putea fi altfel după ieşirea în lumea literară prin intermediul revistei „Ateneu“ şi după botezul primit în cenaclurile artistice.

Apariţia oarecum târzie a volumului este semn de neiertătoare atitudine faţă de sine, dar şi promisiunea unor cărţi similare, întrucât deţine calităţile unui poet autentic: diversitate tematică, profunzime atitudinală, virtuozitate stilistică” – scrie Ioan Danila in prefata volumului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ