“Iubirea e cea mai buna terapie pentru toata lumea”, s-a spus vineri, la Muzeul de istorie din Bacau, unde a avut loc lansarea volumului de poezii “Scrisori netrimise”, volumul de debut al autoarei Georgeta Darie.

“Problema dragostei este foarte complicata, exista confuzii de mii de ani intre termeni ca dragoste, amor, libidou”, a incercat profesorul Liviu Chiscop sa explice fenomenul iubirii, arhiprezent in poeziile Georgetei Darie.

“Iubirea e cel mai frumos lucru care ni se poate intâmpla, dacaa suntem vii, trebuie sa iubim”, a spus Constanta Mihalache, o prietena a autoarei.

PUBLICITATE

“Aceasta carte izvoraste din suferinta iar suferinta este poarta catre o iubire metafizica” – a explicat profesorul Daniel Nicolescu. “Nu poti sa ajungi in Rai fara sa treci prin Infern. Suferinta ei s-a transformat in cautare, iubirea fiind o terapie pentru suferinta”.

Gazda evenimentului a fost actorul Ionel Tanasa care a produs si doua surpize: un scurt recital la flaut, sustinut de Daria Tanasa si un recital la chitara sustinut de cantautorul Florin Tutuianu, care a si pus pe muzica una din poeziile Gergetei Darie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ