• La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 23.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Bacău, aflată în serviciul de patrulare pe strada Ardealului, a identificat în trafic un tânăr de 24 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Franța, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

• La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii Biroului Rutier Onești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe strada Republicii, din Onești.
La volanul vehiculului a fost identificat un bărbat de 39 de ani, din Comănești, despre care s-a stabilit din verificări că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ