La data de 08 martie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii Biroului Rutier Bacău au depistat în trafic, pe strada Mioriței din Bacău, un bărbat care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Conducătorul auto, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, care aindicat concentrația de 0,81 mg/l alcool pur in aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La aceeași data, în jurul orei 23.00, pe strada Florilor din Bacău polițiștii au depistat un bărbat de 52 de ani, care conducea un autoturism în timp ce avea ao concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aer expirat, rezulată în urma testării cu aparatul etilotest.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ