17 aprilie 2024
ActualitateLa Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău au început activitățile didactice practice față-în-față

La Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău au început activitățile didactice practice față-în-față

O parte din activitățile didactice practice se desfășoară la sediul Universității, după orarul afișat de fiecare facultate, începând de miercuri, 05 mai 2021. Decizia a fost luată în conformitate cu legislația în vigoare, în urma avizului Direcției de Sănătate Publică Bacău, din data de 28 aprilie 2021 și conform hotărârii Senatului Universitar din data de 29 aprilie 2021.Studenții, care desfășoară activități didactice practice la sediul Universității și doresc cazare în căminele studențești, sunt rugați să transmită o cerere de cazare (F 33.07/Ed.05) pe adresa de e-mail:[email protected]. Cazarea se va realiza cu respectarea legislației în vigoare și a regulamentelor Universității. Cantina Universității va funcționa în regim de catering și va onora comenzile numai în limita posibilităților.

Stefănuț-Iulian Buhuș, președinte Liga Studențească din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău

„Primul pas spre revenirea la normal a fost făcut, respectiv interacțiunea față-în-față dintre cadrele didactice și studenți. Ne bucurăm că am început să facem ore fizice și sperăm ca, o dată cu acest lucru să creăm un precedent, iar începând cu anul universitar următor să ne desfășurăm activitatea la cote maxime. Suntem în continuă dezvoltare și ne dorim să facem vocea studenților auzită în procesul decizional al universității. Asigurăm toți studenții că imposibilitatea participării lor la anumite ore fizice nu va avea urmări asupra prezentei și asupra notei finale în urma susținerii examenului.

În ceea ce privește sesiunea din semestrul al II-lea al anului universitar 2020-2021 precizăm că desfășurarea colocviilor și examenelor se va face online, Universitatea oferind astfel o șansă tuturor studenților de a-și susține examenele indiferent de locul în care se află.Îi asigurăm pe toți studenții că lucrăm, în mod continuu, la creșterea calității în învățământul superior și la reprezentarea studenților prin  intermediul Ligii Studențești. Pentru nelămuriri și alte informații suplimentare, vă așteptăm pe paginile sociale și pe site-ul nostru”, a declarat Ștefănuț-Iulian Buhuș, președintele Asociației Liga Studențească din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri