Azi dimineata, pe o portiune de un kilometru la iesirea din Bacau spre Vaslui erau sa se petreaca doua accidente rutiere intr-un singur minut. Cauza: depasirea neregulamentara. Daca va uitati bine pe clip, o sa vedeti ca masina neagra a salvat in ambele cazuri situatia: a pus frana, permitand autoturismelor care depaseau sa reintre pe banda lor.

La un (foarte mic) pas de accident

PUBLICITATE

Posted by Desteptarea de Bacau on Sunday, April 17, 2016

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. asemenea situatii ar putea fi reduse daca multi idioti ar folosi luminile de pozitie pe timpul zilei astfel incat cretinii care au intentia de a depasi ar putea aprecia mai bine distanta la care se afla cel din sens opus…si ar putea sa se razgandeasca…mai ales pe acele drumuri din lumea a treie fara marcaje linii si alte avertismente…tipicale romaniei…cu ‘r’ mic…

  2. Ce-i drept, foarte multi “nebuni” pe autostrada spre Vaslui nu respecta limita de 130km/h. Lasand gluma la o parte, astfel de situatii sunt foarte des intalnite. Cred ca daca am avea cu totii camere de bord pe masini, s-ar umple internetul instant de clipuri de acest gen. Din pacate. 🙁

  3. Lipsa autostrazilor, lipsa drumurilor expres, graba, targhetul unor comercianti toate duc duc la accidetentele ce pot fi vazute zilnic. CORUPTIA UCIDE. Puteam sa avem de la revolutie o intreaga retea de autostrrazi.

  4. Bravo soferului de pe taxi(!!!)si celuilalt de pe masina neagra depasita in ambele situatii!Nici o explicatie nu scuza “stilul”celor doi vitezomani!Traim vremuri ciudate,in care delasarea celor care ar fi trebuit sa puna piciorul in prag de foarte mult timp a inceput sa aiba asemenea efecte…Dureros pentru supravietuitori si pentru apartinatorii celor care au pierdut lupta in urma unor evenimente provocate de astfel de”soferi”!

LĂSAȚI UN MESAJ