În paşi de dans, la Tescani, Duo „Capriccio”, Trio „Amaj”, Cvartetul „Fagotissimo”.

Duo „Capriccio” vă propune o selecţie de Miniaturi romantice, cu Mazurci şi Valsuri de Fr. Chopin, Valsuri nobile de Franz Schubert , Cântece fără cuvinte de Felix Mendelssohn Bartholdy şi cele mai frumoase Cântece de dragoste de Johannes Brahms. Duo-ul Mihaela Spiridon – Ozana Kalmuski a susţinut nenumărate recitaluri la Filarmonicile din ţară, în Moldova, Bulgaria, Italia, Slovacia si în 2005, la 50 de ani de la trecerea în nefiinţă a compozitorului George Enescu, au fost decorate cu Medalia comemorativă pentru merite deosebite în promovarea culturii româneşti.

Dans spaniol de Manuel de Falla, dans macabru de Saint-Saens, Tango “Por Una Cabeza”
De Carlos Gardel, Czardas de Vittorio Monti şi navarra lui Pablo de Sarasate şi Serenada lui Ch. Sinding, sunt lucrările ce vor fi interpretate de Trio Amaj.

Trio-ul Amaj s-a constituit graţie pasiunii pentru muzică pe care o au în comun, membrii aceleiaşi familii. Ei concertează în Italia, la importante Asociaţii muzicale, în Germania (Berlin, Heidelberg şi Bad Wimpfen), Spania (Albacete), Franţa (Paris) şi Elveţia (Zurich şi Winthertur), întrunind sufragiile publicului şi criticilor.

Antero Arena s-a format la Roma. Se perfecţionează cu muzicieni de faimă internaţională, la Mozarteum din Salzburg şi la Conservatorul din Lugano. Are numeroase concerte în Italia şi este profesor de vioară şi muzică de cameră la Conservatorul de Muzică “A.Corelli” din Messina.

Joseph Arena s-a născut în 1997. Studiază de la 7 ani vioara cu tatăl său, absolvă la 17 ani Conservatorul de Muzică din Messina. Actualmente frecventează Cursul Bienal în Muzică de cameră la Conservatorul de Muzică Santa Cecilia din Roma.

Maria Assunta Munafò are o intensă activitate concertistică în Italia şi în străinătate şi nenumărate concerte ca solistă ori în diverse formaţii camerale.

Binecunoscutul ansamblu Fagotissimo are nenumărate concerte pe scene din România, Italia, Germania, Grecia, Bulgaria, vă prezintă lucrări dansante, originale sau transcrieri. Formaţia este alcătuită din muzicienii: George Hariton, Mihai Timofti, Mihai Badiu, Pavel Ionescu, Mihai Gavril.

Ozana Kalmuski Zarea


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ