Ziua de marti a fost una greu de uitat si pentru cei 184 de elevi de la Colegiul Tehnic „Dumitru Mangeron”. Cu totii au sarbatorit cu fast, prin obisnuita defilare prin centrul orasului, ziua in care, pentru ei cel putin, anii de liceu vor ramâne doar o frumoasa amintire. Ultimul sunet al clopotelui s-a auzit intr-un cadru festiv in Aula Modova a Universitatii „George Bacovia”.

„Pentru ei se incheie un drum si incepe altul. Urmeaza un mare necunoscut, dar suntem siguri ca vor reusi. Au trecut cu bine peste toate, dar ceea ce urmeaza va fi si mai greu, pentru ca de acum incolo nu vor mai fi evaluati doar in note, ci si in realizari, in fapte. Le doresc din suflet sa le fie viata plina de lumina si sa construiasca pentru noi, dar mai ales pentru ei, o lume mai buna”, a declarat, la festivitatea de final, prof. Iulia Corlade, director adjunct al Colegiul Tehnic „Dumitru Mangeron”.

In total, au fost 8 clase de elevi de la forma de invatamânt de zi, si inca 3 clase de la forma de invatamânt seral, de la specializarile: tehnician in gastronomie, tehnician in activitati economice, tehnician proiectant CAD, tehnician mecatronist, tehnician in transporturi, tehnician instalatii electrice, tehnician analize produse alimentare, tehnician electrician electrotehnist auto, tehnician ecolog si protectia calitatii mediului, tehnician electromecanic si tehnician electrotehnist.

Seful de promotie 2015 de la „Mangeron” este Polina Erhan, din clasa a XII-a E, cu media generala 9.63, care a predat cheia liceului urmatoarei promotii de absolventi, elevilor din clasa a XI-a, sustinând si un nostalgic si, totodata, emotionant discurs adresat celor care le-au indrumat pasii timp de patru ani: dascalii. „Finanul anilor de liceu …. o adevarata rasplata pentru mine, dupa multa munca, dar si multa satisfactie. Au fost 4 ani de liceu frumosi. Simt si putin regret, pentru ca las in urma colegi dragi, profesori minunati. Doresc succesc tuturor!”, ne-a declarat si noua „sefa” liceului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

 1. Felicitari,inca odata tuturor!Colegiul Tehnic,,Dumitru Mangeron”este cel mai tareeeeeeeee!!!
  Nota 10 elevilor si profesorilor acestui liceu!!!

 2. Astazi am fost la defilare cu clasa mea.M-am simtit extraordinar alaturi de voi,dragi colegi!!!Timpul a trecut asa de repede!O sa ne fie dor de profesorii nostri si de acest liceu minunat!
  Va iubim si va stimam dragi profesori!Succes ,pe mai departe cu noii boboci!

 3. O scoala pentru copii din familii fara fite , unde si copiii fara posibilitati materiale si fara pregatiri suplimentare pe bani grei, pot invata si obtine performante doar cu profesorii de la clase.Felicitari si multumiri !

  • Tu vezi problema doar dintr-o singura perspectiva ;a succesului si a lumii materiale.Probabil faci parte din asa zisa,,elita intelectuala’ scoasa ,cu mare pompa de liceele de fite din oras.Bacalaureatul poate fii considerat un deziderat pentru toti elevii in momentul in care va fi tratat diferentiat,ca in Occident.La liceele tehnice sa se dea intr-un fel si sa fie axat pe specializarile noastre iar la cele teoretice,altfel…Asa ca vii tu sa ne judeci pe noi?…………imi pare rau pentru tine…degeaba ai luat bacalaureatul…..daca l-ai luat…..nu te-a ajutat sa vezi,,mai mult”…..realitatea adevarata si dureroasa a invatamantului romanesc!!!

 4. Am terminat acest acest colegiu acum 6 ani ,si am amintiri foarte frumoase despre mare parte din profesorii scolii . Abia dupa ceva vreme dupa ce am terminat mi-am dat seama ce mult a insemnat liceul in viata mea ….Imi pare rau ca noi nu am defilat ! Port respect acestui liceu chiar daca nu este prea bine vazut de catre cei care nu il cunosc . Ionut.

 5. Eu am luat bacul la Mangeron fara pregatiri pe bani ,doar cu ce s-a facut la scola.Am facut naveta si treaba acasa ca asa e la țara. Totul e sa vrei tu .Unii din colegii mei nici nu s-au inscris atunci . Si-au gasit de munca si-au plecat. Eu cred ca totul e sa vrei tu mai mult .

 6. Si eu am terminat la Mangeron. Nu am luat bacalaureatul dar lucrez acum pe o masina cu comanda numerica . Si mi-a fost de folos ce am invatat la scoala. Nu-mi trebuie bacul.Mi-a fost suficient atestatul. Da cine stie poate peste cativa ani.

LĂSAȚI UN MESAJ