Astăzi, 01.03.2016, cu prilejul Zilei Mărţişorului, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău a avut loc un moment festiv dedicat doamnelor şi domnişoarelor din cadrul unităţii.

Alături de colegi, comandantul unităţii, domnul colonel Stan Ghiorghe şi adjunctul acestuia, domnul colonel Sandu Ion au prezentat mesaje de felicitare cu acest prilej, în semn de mulţumire şi apreciere şi au dăruit câte o floare şi un cadou simbolic doamnelor şi domnişoarelor din unitate:

„ Suntem la începutul unui anotimp al renaşterii, un anotimp marcat de două momente aparte, pline de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească – Ziua Mărţişorului şi Ziua Femeii. Cu acest prilej vă transmit, în numele colectivului Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, sincere urări de sănătate, împlinirea dorinţelor, realizări în plan personal şi profesional. Fie ca acest Mărţişor să vă aducă linişte şi fericire – a transmis în mesajul său comandantul unităţii, domnul colonel Stan Ghiorghe.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ