Calcule, griji, sperante. Dar mai ales calcule. Sub aceste auspicii se desfasoara lupta pentru ocuparea locului 4, ultimul care permite accesul in play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin. Miercuri, in etapa a 19-a, Stiinta Bacau a pierdut cu 0-3 meciul de acasa, contra Albei Blaj, fiind egalata la puncte de Medicina Târgu-Mures, autoarea unui sec 3-0 impotriva lui Dinamo, cea de-a treia echipa care trage la ultimul loc de play-off. “Lucrurile sunt clare in ceea ce priveste modul in care putem termina pe locul 4”, a explicat antrenorul Stiintei, Florin Grapa: “Noi trebuie sa câstigam toate cele trei jocuri ramase cu 3-0. Inclusiv pe cel cu Dinamo. Iar Dinamo trebuie sa mai piarda cel putin inca un joc. Dar pericolul nu este Dinamo, ci Medicina, care, daca ar ajunge 42 de puncte, câte am face si noi, ne-ar intrece la set-averaj. Prin urmare, Medicina ar trebui sa piarda un set pe undeva. Poate la Iasi, poate la Piatra…”. Pâna la derby-ul de sâmbata viitoare, de acasa, cu Dinamo, bacauancele isi vor face sâmbata mâna cu ultima clasata, Rapid.
Programul etapei a 20-a (5 martie): U Cluj- Unic, CSM Lugoj- SCM U Craiova, Penicilina- Medicina, Dinamo- CSM Bucuresti, Rapid- Stiinta, Alba Blaj- CSM Târgoviste (se joaca pe 7 martie, la ora 18, Digisport).

Dinamo, locul 4, 39 puncte, set-averaj: 43-27. Program: cu CSM Bucuresti (acasa), Stiinta (deplasare), CSM Târgoviste (acasa).
Stiinta, locul 5, 33 puncte, set-averaj 41-29. Program: cu Rapid (deplasare), Dinamo (acasa), Penicilina Iasi (deplasare).
Medicina Tg. Mures, locul 6, 33 puncte, set-averaj 38-27. Program: cu Penicilina Iasi (deplasare), CSM Lugoj (acasa), Unic Piatra Neamt (deplasare).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ