24 iulie 2024
ActualitateLa inchisoare pentru fraude informatice, furt si condus sub influenta alcoolului

La inchisoare pentru fraude informatice, furt si condus sub influenta alcoolului

La data de 25 noiembrie a.c. polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au depistat un bărbat de 40 de ani, din Bacău, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul a fost condamnat de Tribunalul Bacău la pedeapsa de 3 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de fraudă informatică și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii au depistat un bărbat de 53 de ani, din Bacău, pe numele căruia Tribunalul București a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul are de executat o pedepasă de trei ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de instrumente de plată electronice falsificate în vederea punerii în circulaţie și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.Un oneștean de 49 de ani, pe numele căruia Tribunalul Bacău a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului a fost depistat de polițiștii de investigații criminale din Onești.
Bărbatul are de executat o pedeapsă de un an închisoare și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

De asemenea, a fost depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Odobești, care a fost condamnat de Judecătoria Bacău la pedepsa de 3 ani închisoare pentru furt calificat.
Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri