Săptămâna 1- 8 martie este săptămâna femeilor. Le sărbătorim pe cele care ne sunt mame, fiice, soții, surori sau prietene. O floare oferită în dar este un moment de sinceritate și apreciere, un semn al renașterii și speranței în mai bine.

În aceste zile, deputatul Cosmin Necula a străbătut orașul oferind flori și felicitări băcăuancelor întâlnite. Doamnele și domnișoarele au primit cu bucurie darul simbolic oferit de politician, i-au urat succes în activitate si, multe dintre ele, au profitat de moment pentru a-i aduce la cunostintă diferite probleme cu care se confruntă.

„Mă bucur de fiecare întâlnire cu oamenii și cu atât mai mult de momentele în care, printr-un gest mic, reușim să zâmbim, să ne privim în ochi și să ne transmitem un gând bun. Celor care merită toate florile acestui minunat anotimp, doamnelor și domnișoarelor, le urez o primăvară frumoasă și senină, așa cum este fiecare zi în care le avem alături de noi. Le doresc să fie prețuite și ocrotite, așa cum se cuvine. La mulți ani!”, le-a transmis deputatul Necula femeilor, cu ocazia zilei de 8 martie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.