Prichindeii de la grupa mijlocie condusi, cu multa determinare si profesionalism, de prof. Gina Manea si educ. Daniela Miron au plecat in cautarea locului in care salasluieste Zâna Toamna. Impreuna cu parintii au citit harti, au gasit indicii, au explorat terenul de joaca folosindu-se de toate cunostintele acumulate despre anotimpul de toamna.

Spre finalul activitatii, Zâna Toamna i-a primit pe copii in casuta ei si i-a rasplatit cu daruri dulci din cosul sau bogat. Actiunea face parte din calendarul de activitati pentru luna noiembrie in cadrul comisiei metodice si a fost apreciata de colege ca fiind un demers didactic de succes, copiii reusind sa-si imbogateasca competentele sociale de cooperare in echipa, comunicare si creativitate. Educatoarele, copiii, parintii, personalul nedidactic au manifestat comportamente ce evidentiaza valorile socio-umane urmarite in gradinita noastra.

Prin aceste activitati, gradinita isi indeplineste misiunea de a crea, de a veghea la obtinerea calitatii unui invatamânt prescolar care sa integreze cele trei concepte multidimensionale: interesul superior al copiilor, starea de bine si bucuria de a invata.

prof. Coca Chiriac, Gradinita „Agricola” Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ