Polițiștii au efectuat trei percheziții, în comuna Mărgineni, la bănuiți de furturi din locuințe. Un minor de 16 ani, bănuit de săvârșirea a 12 astfel de infracțiuni, a fost reținut pentru 24 de ore, iar polițiștii vor propune arestarea sa preventivă.

La data de 21 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bacău sprijiniți de luptărori din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Bacău au efectuat trei percheziții domiciliare în comuna Mărgineni, la bănuiți de comiterea unor furturi din locuințe.

Au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor furturi din locuințele unor persoane din comuna Mărgineni.

PUBLICITATE

A fost pus în executare un mandat de aducere privind un minor de 16 ani, din comună, bănuit de polițiști de comiterea a 7 infracțiuni de furt calificat.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că minorul în cauză ar fi comis, în perioada octombrie 2015 – ianuarie 2016, alte cinci furturi din locuințe, patrunzând prin efractie și pe timp de noapte în cinci imobile din comună, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 2 000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 60%.

Față de minorul în cauză s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ