Sâmbata trecuta a avut loc sluba de pomenire a celui care a fost Petrica Gabar, cunoscut sub numele de “Ceausescu”.

Decedat la finalul lunii noiembrie, ca urmare a unui accident de circulatie, “Ceausescu” a fost unul dintre cei mai reprezentativi suporteri bacauani. Ca si in cazul inmormântarii lui “Ceausescu”, de organizarea parastasului s-a ocupat fostul fotbalist al FCM Bacau, Ionut Vetrea, o mâna de ajutor dând si o parte dintre membrii galeriei bacauane, in frunte cu Iulian Rasloaga, dar si fostul presedinte al Stiintei MD Bacau, Puiu Ciobanu.

“Cei care l-au cunoscut bine pe «Ceausescu» nu pot avea decât cuvinte frumoase la adresa sa. E adevarat, nu avea scoala si, uneori, era mai galagios de felul sau, in special când lua o bere la bord, insa a fost un om credincios, muncitor si cu un suflet minunat.

PUBLICITATE

Cineva l-a descris drept un «Gavroche» al Bacaului si nu a gresit deloc. Oricum, disparitia sa ne-a intristat pe noi toti, cei care l-am cunoscut”, a marturisit un fost coleg de galeri al lui “Ceausescu”, prezent la slujba de 40 de zile.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Sportul bacauan este deja in doliu de ani buni dar suporterii si sportivii bacauani au pierdut un suporter carismatic care nu avea carte, era un sportiv profesionist la pahar, era galagios dar era prezent cu TRUPUL , INIMA si SUFLETUL acolo unde Bacaul era in lupta.
    RIP Ceausescu
    Onoare si respect lui Dan Sion,care este pentru Bacau un pilastru al jurnalismului sportiv si asta ii face si mai multa onoare cand sportul bacauan pierde un suporter.

  2. V-ati facut o mare pomana cu parastasul acestui biet om, iar poza este foarte reusita cu cer senin si zapada si crucea in mijloc de parca era prezent acolo cu voi. Cinste voua si pe el Dumnezeu sa-l ierte!

LĂSAȚI UN MESAJ