Nou promovata in liga secunda, Sport Club Bacau va sustine astazi primul meci oficial al sezonului 2013-2014. Echipa antrenata de Viorel Tanase se va deplasa la Pascani, unde, cu incepere de la ora 17.30, va intâlni divizionara C din localitate, Kosarom, in faza a patra a Cupei României.

“Intâlnim un adversar acceptabil, inferior noua, dar care trebuie tratat cu atentie pentru a evita o surpriza neplacuta”, a declarat Viorel Tanase despre partida cu “mezelarii” de la Kosarom. Bacauanii nu vor putea conta pe serviciile lui Bogdan Rusu, Miron si Blanaru (inca neligitimati), in timp ce Majer este incert dupa o accidentare suferita la tendon. A fost recuperat, in schimb, dispecerul Claudiu Tudor, care nu a putut evolua la ultimele doua partide sustinute in cantonamentul de la Baile Felix.

Kosaromul se prezinta la primul joc oficial pe teren propriu din acest sezon cu un nou antrenor, in persoana lui Vasile Simionas, dar si cu doua victorii la activ in precedentele tururi ale Cupei, ambele reusite in deplasare, cu Rapid Dumesti si Petrotub Roman. In plus, pascanenii stiu si cum e sa câstigi contra Sport Clubului.

Au facut-o toamna trecuta, in campionat, cu scorul de 2-1. “Ce a fost, nu ne mai intereseaza. Important este ceea ce facem de-acum incolo”, si-a mobilizat Viorel Tanase jucatorii in vederea confruntarii de la Pascani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ