Ca in 2010?

In acest week-end, in Italia se vor decide campionii sezonului 2011 din WSK Master Series. Circuitul de la Viterbo va gazdui ultima etapa a celei mai importante competitii de karting din lume, care va reuni la start peste 250 de piloti. Printre candidatii la titlu se afla si campionul mondial en titre la clasa Mini, Denis Marcu. Pilotul lansat de Selena Motor Sport spera sa se impuna in etapa de final si sa biseze astfel reusita din 2010.

Avantaj

"Este cea mai importanta cursa a anului pentru noi. Am incredere ca Denis va avea o evolutie pe masura calitatilor si a ambitiei sale", a declarat directorul sportiv al Selenei Motor Sport, Vladimir Bortov, inaintea rundei de la Viterbo. "Sper sa ma impun inca din mansele de calificare, astfel incât sa pornesc cu un avantaj in prefinala si in finala", a spus si Denis Marcu.

Concurenta

Ca si in precedentele patru runde, concurenta clasei Mini se anunta drept una de top: aproximativ 90 de piloti din 30 de tari se vor bate pentru podium. Cele mai mari sanse la titlu le au insa câstigatorii primelor patru runde: Denis Marcu, britanicul Billy Monger si elvetianul Gjergj Haxhiu. "Se anunta o afacere in trei, dar surprizele nu trebuie excluse", a anuntat site-ul oficial al competitiei.
D. Sion