Duminica, “Speed Park” Bacau gazduieste etapa a doua a Campionatului National FRK

Se incing motoarele pe circuitul “Speed Park”! Dupa ce la finalul saptamânii trecute a gazduit Nationalele Inter-Scolare de karting, in acest weekend, pe kartodromul bacauan se va derula etapa a doua a Campionatului National de karting organizat de FRK.

Anul acesta, sezonul intern de karting a fost deschis de Cupa României, desfasurata pe 16-17 aprilie, prima etapa de campionat având loc pe data de 9 mai, la Târgu-Secuiesc. Inca din startul stagiunii pilotii celor opt clase s-au dovedit a fi pusi pe fapte mari, ceea ce face ca runda bacauana sa fie privita cu maxim interes.

PUBLICITATE

“Si in acest an, capul de afis este tinut de clasa Mini. Iancu, Boaca sau Carbunaru sunt pretendenti autorizati la titlu, iar cursele de duminica de la aceasta clasa sunt asteptate cu nerabdare. Va fi spectaculos”, a declarat Eduard Nunu, managerul “Speed Park” Bacau.

Sâmbata sunt programate antrenamentele cronometrate, in timp ce duminica, incepând cu ora 10.30 vor avea loc cele doua manse de concurs. La etapa gazduita de “Speed Park” si-au anuntat prezenta peste 60 de piloti care vor concura la urmatoarele clase: Promo BB, Pufo, Mini, Rotax Max-Mini, Rotax Max- Junior, Rotax Max- Senior, Rotax-Max DD2 si KZ2.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ