Inceput la mijlocul lunii aprilie, cu intrecerile Cupei FRK de la Târgu-Secuiesc, sezonul intern de karting se incheie la finalul acestei saptamâni, in Bacau. Caderea de cortina va avea loc cu prilejul Cupei României gazduite pe 8-9 octombrie de circuitul bacauan “Speed Park”.

Astfel, dupa ce a fost gazda ultimei etape a Campionatului National, care a decis ierarhiile finale ale lui 2016, “Speed Park” va constitui si decorul in care pilotii afiliati FRK se vor lupta pentru câstigarea Cupei României la clasele lor de concurs.

Ca si in cazul etapei a sasea a Nationalelor, care s-a bucurat de prezenta a 54 de piloti, se prefigureaza ca la startul Cupei României sa se alinieze, de asemenea, un numar considerabil de piloti participanti la Promo Bebe, Mini, KFJ, KZ2 si Rotax.

PUBLICITATE

Evenimentul de la “Speed ParK” se va desfasura pe durata a doua zile, sâmbata fiind programate antrenamentele libere si sesiunile de calificare, in timp ce duminica, de la ora 9.00, vor avea loc mansele de concurs. Festivitatea de premiere a laureatilor editiei 2016 a Cupei României va incepe la ora 15.30.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ