Semaforul sta sa se schimbe: din rosu in verde. Iar startul se va da chiar in acest weekend, la Târgu-Secuiesc, cu prilejul primei competitii din calendarul 2015 al Federatiei Române de Karting: Cupa FRK. Desi este o competitie oficiala, Cupa FRK nu conteaza in acordarea titlurilor nationale la karting.

Asta nu o face mai putin atractiva, mai ales ca, la toate clasele de concurs, concurenta se anunta una acerba, iar câstigatorii de anul trecut (Alexandru Iancu la Pufo, Kristopher Schlett la Mini, Daniel Vasile la KFJ si Stefan Mihnea la KF2) sunt pusi in garda. “Cupa FRK este cea mai buna oportunitate peentru echipe si piloti sa se pregateasca pentru un nou sezon.

In afara Cupei FRK si a celor sase etape de campionat,vom avea si Cupa României”, a declarat presedintele Federatiei, Lucian Stefan, care a amintit ca si in 2015 forul pe care il conduce va sustine pilotii cu vârste cuprinse intre 5 si 7 ani, participanti la clasa Promo BB: “Am avut 14 copii care au adunat puncte la clasa Promo BB si ii vom sprijini si anul acesta, punând la dispozitie gratuit motoarele cu care concureaza si anvelopele”.

PUBLICITATE

Prefinalele si finalele Cupei FRK de la Târgu-Secuiesc vor avea loc duminica, competitia urmând sa reuneasca la start piloti de la toate cele cinci clase de concurs: Promo BB (5-7 ani), Pufo (6-8 ani), Mini (9-12 ani), KF Juniori (12-14 ani) si KZ2 Seniori (peste 15 ani). Sezonul 2015 al FRK se va incheia in toamna, pe circuitul bacauan “Speed Park”, care va gazdui pe 3-4 octombrie etapa finala a Campionatului National, decisiva in stabilirea titlurilor de campioni, iar pe 10-11 octombrie, Cupa României.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ