Ultima etapa a Campionatului National de Karting, desfasurata la finalul saptamânii trecute, pe circuitul “Speed Park” din Bacau a avut de toate. Inclusiv un musafir nepoftit, ploaia, care a pus la grea incercare pilotii clasei Pufo pe parcursul mansei intâi.

Câstig de cauza a avut campionul Darius Babaioana, care l-a intrecut pe marele sau rival, colegul de echipa de la Real Racing David Dragan. Ramânând la clasele mici, sa notam ca Real Racing a dat ora exacta si la Promo BB, acolo unde Wiliam Brânza, in ciuda unui start luat de pe pozitia a patra, a terminat primul, devansându-i pe Mircea Patru si Antonio Rusciuga.

In fine, la Mini, campionul national Darius Carbunaru si-a continuat seria succeselor, rezistând cu brio atacurilor declansate pe pista de David Serban, Mihnea Tudorancea si Alexandru Iancu. Ultimul, desi a luat un start foarte bun, conducând cursa, a ratat podiumul primei manse.

Merita remarcat numarul mare de piloti prezenti la aceasta etapa de final (54), lucru care prefigureaza un scor bun si la ultima competitie interna a anului, Cupa României, programata tot in Bacau, pe 8-9 octombrie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ