Sâmbata si duminica, pe circuitul bacauan “Speed Park” se va desfasura etapa secunda a Campionatului National de karting organizat de FRK.

Cele doua manse sunt programate duminica, intre orele 11-12.50, respectiv 13.00-14.50, festivitatea de premiere urmând sa inceapa la 15.30.

Dupa prima etapa, gazduita luna trecuta, de AMCKART Tunari, liderii celor cinci clase de concurs sunt urmatorii: David Kiss (CSSK) la Promo BB, Mihai Suteanu (Tomis Kart) la Pufo, David Serban (Real Racing) la Mini, Daniel Vasile (Real Racing) la KFJ si Aldrin Opran (JMS Performance) la KZ2, cu precizarea ca la doua clase, pe podium gasim si fete: Denisa Andreea Muresan (Real Racing) locul 2 la Promo BB si Ada Arsene (Real Racing) locul 3 la Mini.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ