Lupta strânsa in etapa a doua a Campionatului National de karting FRK desfasurata week-end-ul recent incheiat pe circuitul bacauan “Speed Park”. Lupta strânsa si fara menajamente.

Cu atât mai mult cu cât etapa bacauana a reunit un numar de piloti peste media campionatului, o buna parte dintre ei venind de peste hotare. Dintre “stranieri”, rusoaica Milen Ponomaren a jucat un rol de prim-plan, atragând atentia asupra sa inca din prefinala clasei Mini, in care l-a depasit cu peste doua secunde pe liderul Daniel Vasile.

Totodata, Alexander Stoev, Nazareno Compagnoni, Aldrin Opran si Andrea Raimondi au incins lupta la KZ2, in timp ce la Pufo, Vlad Ceanga si-a adjudecat atât prefinala, cât si finala.

PUBLICITATE

Nu au lipsit nici incidentele, finala clasei Mini fiind intrerupta dupa primul tur de circuit, atunci când un carambol intre Ada Arsene si Matia Curuia a facut necesara intreruperea cursei si intrarea Salvarii pe pista.

Din fericire, incidentul nu a fost unul grav, finala repetându-se cu toti pilotii la grila de start, câstig de cauza având Rares Carbunaru, secondat de Andrei Carcea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ