Cursele de la Promo BB au fost animate. Foto: R. Bibire

La finalul saptamânii trecute, circuitul bacauan “Speed Park” a gazduit ultima etapa a Campionatului National de karting organizat de FRK. Runda de final nu a adus modificari substantiale clasamentelor general.

Astfel, in 2015, clasa Mini l-a pierdut pe laureatul de anul tecut, Andrei Ponta, care s-a axat mai mult pe concursurile internationale, dar a câstigat un nou campion in persoana “challenger”-ului Andrei Carcea. In runda bacauana, Carcea a câstigat prima mansa si a terminat pe locul trei mansa secunda, care a oferit un duel super-interesant intre David Serban si Rares Carbunaru.

Instalat in fruntea cursei inca de la start, Serban a fost depasit de Carbunaru in ultimul tur, insa la intrarea in linia dreapta dinaintea finisului, Serban a revenit pe primul loc, adjudecându-si victoria in-extremis.

PUBLICITATE

O lupta interesanta s-a inregistrat si la cea mai mica clasa din concurs, Promo BB, acolo unde Darius Niculescu a rezistat atât atacurilor Denisei Muresan, cât si celor declansate de David Dragan, obtinând succesul in ambele manse.

Etapa a sasea a tras cortina peste Campionatul National, dar nu si peste sezonul actual. Finalul de stagiune se va inregistra in acest weekend, tot in Bacau, cu ocazia unei competitii asteptate cu sufletul la gura de toti pilotii: Cupa României.

“Pentru cei care au ratat titlul national, Cupa României reprezinta ultima sansa de a cuceri un trofeu in 2015”, a declarat managerul “Speed Park”, Eduard Nunu. Concomitent cu aceasta ultima competitie interna a anului, este posibil ca “Speed Park” sa gazduiasca si “Gala Kartingului Românesc”, care ar urma sa aiba loc sâmbata, 10 octombrie, la restaurantul din cadrul circuitului bacauan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ