Bacaul se pregateste sa reinnoade firul succeselor in kartingul românesc. Pe drumul deschis in urma cu mai bine de un deceniu de multiplul campion national si international Doru Sechelariu si netezit apoi de Denis Marcu, Petrut Florescu sau Alexandra Marinescu pasesc acum cei mai tineri absloventi ai scolii de pilotaj “Speed Park” Bacau.

Vârf de lance este Tudor Cosmin Ciubotaru. In vârsta de opt ani, pilotul bacauan a avut un debut promitator in Campionatul National FRAS, obtinând locul 4 la etapa a cincea (penultima a sezonului), desfasurata la finalul saptamânii trecute pe circuitul “Speed Park”. “In mod normal, Cosmin trebuia sa concureze la clasa KID, insa calitatile sale i-au convins pe organizatori sa-l promoveze la o categorie superioara de vârsta.

Evolutia pustiului a fost una in ton cu ambitia si curajul sau”, a declarat managerul “Speed Park”, Eduard Nunu, care a trait si satisfactia a doua locuri intâi cucerite de alti doi piloti asistati de gruparea bcauana, fratii George si Razvan Onoaie. “Speram ca in sezonul viitor sa-l vedem pe podium si pe Tudor Cosmin Ciubotaru”, a spus Nunu.

PUBLICITATE

“Si eu imi doresc foarte mult sa câstig curse si sa devin intr-o buna zi campion”, a marturisit Tudor, care, in preziua debutului, a dormit cu combinezonul de pilot impaturit pe perna! “Adevarul e ca nu-mi venea sa ma mai despart de costumul de pilot.

Iubesc foarte mult kartingul, sport pe care l-am inceput de curând, la initiativa tatalui meu”, a precizat Tudor Ciubotaru. Elev in clasa a doua la Scoala “Miron Costin”, pilotul bacauan mai are o pasiune: matematica. Prin urmare, ii va fi usor de calculat punctele necesare pentru a aduce un nou titlu de campion national la karting pentru Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ