Saptamâna si competitia pentru circuitul “Speed Park” din Bacau. Totul, la foc automat, totul, in jurul kartingului. Dupa ce week-end-ul trecut a gazduit runda inaugurala a CN Interscolar, care a reunit la start nu mai putin de 121 de piloti, sâmbata si duminica, pe circuitul bacauan se va desfasura runda secunda a Campionatului National de karting organizat de Federatia Româna de Automobilism Sportiv.

Iar la finalul saptamânii viitoare, in Bacau va poposi “caravana” competitorilor la Nationalele de karting ale FRK. “Este foarte bine ca avem o activitate intensa, cu toate ca, personal, mi-as dori ca, saptamânal, din aprilie si pâna in octombrie sa putem gazdui câte o competitie de karting”, a declarat managerul “Speed Park”, Eduard Nunu.

Revenind la etapa a doua a CN FRK, programata in acest week-end la Bacau, sa notam ca sâmbata, 30 mai, vor avea loc antrenamentele libere si cronometrate, pentru ca de la ora 17.00 sa se desfasoare prima mansa de concurs, echivalenta cu prefinala rundei. Finala va avea loc duminica, 31 mai, in intervalul orar 10.45-13.25 si va stabili câstigatorii de etapa la clasele KID, Rotax Micro, Mini, Rotax Junior, Rotax Senior, Rotax Masters, Rotax DD2, Rotax DD2 Masters, , KF, KFJ si KZ.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Foarte frumos …….
    Asa viteza si tactici de depasire nu am mai vazut de mult …..
    Ne mandrim din ce in ce mai tare cu zgomotele astea de cositoare ….mai ales daca se mai distrug in continuare societatile care asigurau o paine familiilor bacaoanilor , cum se contureaza ca in aceasta zona industrial va ramane doar masinariile cu zgomot de godac dus la taiere ….pfhtiuuuuu…na…

LĂSAȚI UN MESAJ