La finalul saptamânii trecute, circuitul bacauan “Speed Park” a fost gazda etapei a doua a Campionatului National de karting organizat de Federatia Româna de Automobilism Sportiv. Runda a decurs fara incidente, clasele KID, Rotax Micro, Mini, Rotax Junior, Rotax Senior, Rotax Masters, Rotax DD2, Rotax DD2 Masters, , KF, KFJ si KZ reunind in Bacau un numar de 48 de piloti.

In linii mari, prefinala de sâmbata seara si finala derulata duminica au confirmat calculele hârtiei, Tudor Pitulea (Mini), Darius Bota (Kid), Andrei Tomescu si Riccardo Tarabelli (KZ) sau Mihai Temian (Rotax Micro) demonstrându-si, o data in plus, apetitul pentru viteza si pentru locurile fruntase. Si aceasta etapa a ilustrat faptul ca nu doar baietii, ci si fetele isi gasesc loc in karting.

Chiar daca au fost ceva mai putine fata de alte dati, reprezentantele fetelor (Emilia Ilies si Andreea Cretu) s-au descurcat onorabil.

PUBLICITATE

“Cel mai important este ca etapa s-a derulat fara incidente si s-a bucurat de prezenta a 48 de piloti, ceea ce reprezinta un scor bun”, a declarat managerul “Speed Park”, Eduard Nunu, care ar putea gazdui si etapa a patra a Nationalelor de karting ale FRAS, programate initial la Constanta: “Intr-adevar, suntem in discutii pentru a aduce in Bacau si etapa de pe 6 septembrie.

Totodata, exista sanse insemnate ca pe circuitul nostru sa se desfasoare si o Cupa organizata de FRAS”. Pâna atunci, pe circuitul bacauan continua competitiile de karting la foc automat. Dupa Nationalele Interscolare, care au inregistrat, in urma cu doua saptamâni, un adevarat record in planul participarii (121 de piloti) si etapa din cadrul FRAS, week-end-ul acesta, pe “Speed Park” va avea loc si etapa a treia a CN organizat de FRK.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ