Circuitul “Speed Park” Bacau va gazdui in acest weekend penultima etapa a Campionatului National de karting organizat de FRAS. La startul acestei runde se vor alinia si gazdele de la Speed Park Team, reprezentate de Cosmin Ciubotaru (Mini).

“Absolvent al scolii noastre de pilotaj, Cosmin va debuta in FRAS si va fi urmat, in scurt timp si de ceilalti piloti care au urmat cursurile noastre”, a declarat managerul “Speed Park”, Eduard Nunu.

Ca si la precedentele etape de campionat, participarea se anunta una numeroasa, mai ales ca punctele acumulate in runda bacauana se pot dovedi decisive in configuratia clasamentului final. Accesul publicului la mansele de calificare si la cele de concurs programate sâmbata si duminica este liber.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ