Etapa a doua a Campionatului Național de karting, desfășurată în weekend, pe circuitul „Speed Park” din Bacău a confirmat afluența de piloți înregistrată în runda inagurală, de la Târgu-Secuiesc. Etapa băcăuană a reunit la start 69 de piloți, alături de sportivii români fiind prezenți și concurenți din Bulgaria, Italia, Germania sau Republica Moldova.

În mare, configurația podiumurilor a rămas cam aceeași, Aldrin Opran la DD2, Darius Niuculescu la Mini sau Ștefan Viktor la Senior Max având în continuare lipici la șefia curselor si a clasamentelor. De notat ascensiunea echipei BRT, amprenta lui Vladimir și Dima Borțov făcându-se simțită pe evoluția unui Alexandru Politov (Promo BB) sau Tudor Tudurachi (Mini Rok).

Totodată, merită subliniată , dar și salutată implementarea sistemului de cronometrare on-line și actualizarea evoluției curselor și a rezultatelor pe site-ul oficial al FRK, frkarting.ro, cei interesați având acces în timp real la situația competiției.

PUBLICITATE

Următoarea etapă este programată pe 8-9 iulie, pe circuitul AMC Kart din București. Campionatul Național va reveni în Bacău pe 16-17 septembrie, atunci când se va derula penultima rundă a sezonului intern.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ