A fost vreme buna in week-end. In special pentru karting, circuitul bacauan “Speed Park” gazduind etapa a treia a Campionatului National Dunlop, organizat de Federatia Româna de Automobilism Sportiv. “Intr-adevar, vremea a tinut cu noi, astfel incât Bacaul s-a dovedit, o data in plus, o gazda ideala. Venim de fiecare data cu placere aici, colaborarea cu fiind una excelenta”, a subliniat secretarul general al FRAS, Victor Dragan.

Runda bacauana a Nationalelor FRAS, care a reunit la start 48 de piloti, a avut drept cap de afis intrecerile clasei KZ. “Clasa regina” nu s-a dezmintit nici ca numar de participanti (14), nici ca grad de spectaculozitate.

Astfel, invingatorul prefinalei, Tiberius Iorgulescu a fost nevoit sa abandoneze in turul trei al mansei finale, victoria revenind lui Matei Mihaescu, care si-a consolidat fotoliul de lider in clasament general al campionatului.

PUBLICITATE

“KZ a oferit un spectacol de zile mari, prefatând, intr-un fel, show-ul pe care il asteptam week-end-ul urmator, din partea clasei KF in cadrul Campionatului National organizat de FRK”, a precizat managerul “Speed Park”, Eduard Nunu.

De altfel, vara bacauana se anunta una a motoarelor, dupa cele doua etape de karting organizate de FRAS, respectiv FRK, urmând Raliul Moldovei Pambac (25-26 iulie), pentru ca pe 2 august, “Speed Park” sa gazduiasca o etapa din calendarul FR Moto si traditionala (de acum) “Speed Park Challenge Cup”. Iar pentru ca totul sa fie si mai ca lumea, pe 13 septembrie, circuitul bacauan va fi punctul terminus al elitistei Ace Parade, ce va reuni automobile de mare lux!

Podiumurile etapei a treia a CN Dunlop FRAS la karting:

Clasa Kid: 1) 1) Tim Meltzer, 2) Rares Stan, 3) Andrei Craciun. Mini Rotax: 1) Theodor Nicoara, 2) Anthony Cimpoca, 3) Robin Kohler. Mini: 1) Horia Roca, 2) Cosmin Condrea, 3) Stefan Manolache. Rotax: Christian Muller, 2) Philipp Kohler, 3) Calin Bucur. KF: 1) Andrei Tomescu, 2) Dragos Simion, 3) Gabriel Tomescu. KZ: 1) Matei Mihaescu, 2) Nazzareno Compagnoni, 3) Riccardo Tarabelli.

+ Vezi galeria foto


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ