In weekend, circuitul bacauan “Speed Park” a fost gazda primei etape a Campionatului National Interscolar la karting.

Desfasurata pe durata a trei zile, in care concurentii s-au impartit intre competitiile de indemânare si cele de viteza, etapa inaugurala a Interscolarelor a reunit la start un numar record de piloti. Astfel, nu mai putin de 121 de piloti din intreaga tara s-au intrecut la cele zece clase de concurs, incepând cu Bambino si Pufo si incheind cu KZ, cea mai puternica sectiune a competitiei.

Clasa cea mai populata a fost Mini, cu 26 de sportivi, victoria revenind resiteanului Fabian Bondoc, urmat de oradeanul Vlad Oros.

PUBLICITATE

“Ne bucuram mult ca am reusit sa strângem un numar atât de mare de piloti. Totodata, vrem sa multumim domnului Eduard Nunu pentru gazduire, cu atât mai mult cu cât 90% dintre concurenti s-au aflat in premiera pe o pista atât de spectaculoasa precum cea din Bacau”, a declarat directorul Palatului Copiilor din Resita, prof. Sorin Savu.

“Suntem satisfacuti ca eforturile noastre capata un sens si ca vedem foarte multi copii pe pista, asa cum ar trebui, de altfel, sa fie mereu. Consider ca o competitie precum Campionatul National Interscolar poate constitui o autentica pepiniera si, ca atare, ar merita o sustinere mai mare”, a declarat managerul “Speed Park” Bacau, Eduard Nunu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Organizatorul acestui concurs a fost clubul de Karting de la Palatul Copiilor din Braila – Prof. George Prisecaru! Nu cei din Resita si nici cei din Bacau!
    Felicitari organizatorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ