La finalul acestei saptamâni, Bacaul va gazdui o importanta competitie de karate, care va reuni la start aproximativ 350 de sportivi din mai multe judete ale Moldovei. Organizata de CS Phoenix Bacau, Cupa “Akasuki” va bifa editia inaugurala sâmbata, de la ora 10.00, la Sala de Atletism.

Printre cluburile care si-au anuntat prezenta, pe lânga gazdele bacauane, se mai afla Phoenix Onesti, Kokoro Botosani, Shinobi Vaslui, Torakai Iasi sau Toratoshi Iasi. “Speram ca oaspetii nostri sa fie multumiti de calitatea organizatorica a competitiei, mai ales ca am incercat sa punem lucrurile la punct in cel mai mic detaliu.

Totodata, ne dorim ca sportivii nostri de la Phoenix Bacau si Phoenix Onesti sa aiba o evolutie cât mai buna, care sa se reflecte si in rezultatele obtinute”, a declarat organizatoarea Cupei Akasuki, Luminita Dimofte. Singurele probe din concurs sunt kata individual si kata sincron, categoriile de vârsta incepând de la 5 ani pâna la 19-20 ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ