Karateka CS „Dan Botezatu” Bacău au încheiat 2019 la Focșani, gazda Openului României SKDUN. La competiția organizată de sensei Daniel Fusaru și CS „Satori”, cu sprijinul Consiliului Local, băcăuanii pregătiți de Ionuț Cășeru s-au prezentat cu patru sportivi. Bilanțul? Patru medalii.

Ioan Miron a cucerit aurul la proba kumite juniori și argintul la kata juniori, Miruna Radu a obținut bronzul la kumite cadete, în timp ce Ioana Năstase și-a trecut în cont bronzul la kumite minicadete. Al patrulea competitor băcăuan, Răzvan Cioltan s-a oprit în drumul spre medalii.

„Un final de an reușit pentru noi, cu o participare la un campionat puternic, organizat ireproșabil de sensei Fusaru, la care, din păcate, nu am putut prezenta decât patru sportivi”, a declarat antrenorul Ionuț Cășeru, care a făcut și o scurtă analiză a lui 2019:

„A fost un an greu, cu multe accidentări, dar elevii mei au demonstrat încă o dată că acest club este în elita karate-ului național și că avem rezerve pentru a duce mai departe numele unui mare campion de karate al Bacăului, Dan Botezatu”.