Adversarii fac 13-14 pe margine; la figurat. Asta in timp ce sportivii antrenati de prof. Liliana Adochitei fac 11-12 pe podium; de data aceasta, la propriu.

In week-end, 11 karateka bacauani legitimati la Arena au luat caimacul la Cupa României SKI de la Fagaras, unde au cucerit nu mai putin de 12 medalii.

“Este o adevarata reusita, mai ales ca participarea a fost una de prim-plan, la start reunindu-se peste 30 de cluburi din toata tara”, a declarat Liliana Adochitei, care a mai avut o satisfactie:

PUBLICITATE

“Mai multi antrenori de la echipele adverse au venit la finalul competitiei si ne-au felicitat pentru evolutie. Toti ne-au spus acelasi lucru, si anume ca sportivii nostri au etalat cea mai buna tehnica din concurs. Când adversarii zic asta, nu mai e nimic de comentat”.

Iata rezultatele elevilor Lilianei Adochitei:

Aur: Alecsya Munteanu (8-9 ani, kumite), George Braescu (10-11 ani, kumite), Alin Hutu (8-9 ani, kumite).

Argint: Tudor Negoita (8-9 ani, kumite), Ioana Tantos (8-9 ani, kumite).

Bronz: Tudor Galan (8-9 ani, kumite), Alexandru Petrila (8-9 ani, kumite), Sorina Canelea (12-13 ani, kumite), Radu Bostan (14-15 ani, kata), Alecsya Munteanu (8-9 ani, kata), Ioana Tantos (8-9 ani, kata) si echipa de kata mixt alcatuita din Tudor Negurita, Alecsya Munteanu si Tudor Galan.

Au mai participat Mihai Cocrea si Paula Bejan, care, desi nu au urcat pe podium, au avut o comportare unanim apreciata.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ