Recent, la Bucuresti, a avut loc Cupa României la karate SKDUN, competitie rezervata copiilor, minicadetilor, cadetilor si juniorilor. CS “Dan Botezatu” a inregistrat un procent maxim, participând cu sase sportivi si intorcându-se cu tot atâtea medalii.

Gruparea pregatita de Ionut Caseru a cucerit trei medalii de aur prin Ana -Maria Rusu (kumite copii 2, -35 kg), Miruna Radu (kumite copii 2, -28 kg) si Razvan Baisan (kumite, copii 2, -25 kg), una de argint gratie lui Alex Budescu (kumite minicadeti, -43 kg) si doua de bronz prin Darius Robu Lungu la kata copii 3, respectiv la kumite copii 3, -32 kg.

“Ana Maria Rusu si Miruna Radu si-au pastrat aurul obtinut la Nationalele din martie, in timp ce Razvan Baisan s-a revansat pentru neatentia de la campionat. Alex Budescu a avut acelasi parcurs bun, insa a pierdut din nou aurul la hantei (decizia arbitrilor in caz de egalitate), iar Darius a venit cu o dubla de bronz, cu toate ca nivelul sau este mai ridicat.

PUBLICITATE

In fine, singurul ramas in afara podiumului este chiar proaspatul medaliat cu bronz la Europenele din Letonia, Cristi Tugui, care a avut parte de o decizie…mai altfel din partea arbitrilor la meciul de debut”, a declarat antrenorul Ionut Caseru.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ