Un nou inceput pentru antrenoarea Liliana Adochitei si pentru numerosii sai karateka, mai mici sau mai mari. Un inceput… Dinamic. Dupa ce ani de zile s-a impartit intre CS Oblio si CS Arena 2011, confruntându-se cu probleme de ordin financiar, care au compromis, in nenumarate rânduri, participarea la competitii, sensei Adochitei a decis sa-si ia viitorul in mâini, infiintând Asociatia Sport Club Dinamic Bacau.

“Aceasta Asociatie a luat fiinta printr-un efort comun: cel personal si cel al parintilor sportivilor pe care ii antrenez. Ceea ce imi doresc cel mai mult este de a participa, in sfârsit, cu toti sportivii pe care ii am la competitiile nationale, dar si cele internationale. Sa nu mai ajungem in situatia de a nu ne putea inscrie la campionatele Federatiei din lipsa de bani, asa cum s-a intâmplat in trecut. Este un vis pe care ma stradui sa-l transform in realitate si, cu ajutorul parintilor, sunt sigura ca voi reusi”, a declarat prof. Liliana Adochitei.

Iar daca este adevarat ca ziua buna se cunoaste de dimineata, viitorul ASC Dinamic se anunta unul infloritor. Si asta pentru ca, la debutul oficial, prilejuit de “Cupa Bacaului” la karate, desfasurata sâmbata trecuta, la Sala de Atletism, Dinamic a participat cu 36 de sportivi, cucerind 41 de medalii. Si cum “mic cu mic da mare”, iar ASC Dinamic este deja o familie, sa notam ca, printre performerii “Cupei Bacaului” s-a aflat si o… mamica. Este vorba de mama campionului Tudor Galan, Roxana Galan, care, la 36 de ani impliniti chiar ieri si dupa numai o luna de practicat karate-ul, a cucerit aurul la kata, imbogatind zestrea de medalii a clubului Dinamic. “Si acest lucru ne demonstreaza ca, practic, karate-ul nu are vârsta”, a punctat sensei Adochitei, care a tinut sa aprecieze si “comportamentul excelent al debutantilor Luca Nectarie Lacatus, Catinca Turcu Ciosnar, Stefan Matasaru, Robert Mate, Bogdan Olteanu, Vlad Vasilas si Stefan Burceag, in ciuda faptului ca nu au reusit sa urce pe podium. Deocamdata”.

Iata medaliatii celor de la ASC Dinamo la “Cupa Bacaului”, competitie care a reunit la start zece cluburi bacauane si altele din Vrancea, Calarasi si Brasov:

Aur: Tudor Negurita- kata, Tudor Galan- kumite, Alecsya Munteanu- kata si kumite, Roxana Galan- kata, Danut Alexa- kata, Ricardo Dolcos- kata si echipa de kata alcatuita din Alecsya Munteanu, Elena Dascalu si Ariana Serban.

Argint: Mihai Platon- kata, Romeo Voicu- kata, George Braescu- kumite, Alexandru Petrila- kumite, Mihai Cocrea- kata, Sorina Canelea- kumite, Stefana Ilie- kata, Rares Cristea- kata, Ecaterina Nechita- kata, Andrei Nemes- kata, Stefan Rata- kata, Kevin Afrentoaei- kata, Elena Dascalu- kata, Andreea Horoi- kata si kumite, Alexandru Totolos- kumite.

Bronz: Gabriel Verde- kumite, Razvan Bulancea- kumite, Romeo Voicu- kumite, Alexandru Petrila- kata, George Braescu- kata, Tudor Galan- kata, Sorina Canelea- kata, Mihai Cocrea- kumite, Ariana Serban- kata, Razvan Nemes- kata, Stefan Tiron- kata, Damian Gârbea- kata, Kevin Afrentoaei- kumite, MIhai Platon- kumite, Stefan Petrusca- kumite, echipa de kata alcatuita din Danut Alexa, Alexandru Totolos, Tudor Negurita, George Braescu, Tudor Galan si Gabriel Verde.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ