Karateka de la Dinamic si-au imbogatit palmaresul cu ocazia “Cupei Bacaului”, desfasurata recent, in organizarea clubului Kanku Dai condus de Octavian Adam.

Competitia a reunit principalele cluburi de profil din Bacau si Vrancea si a adus 19 medalii in contul sportivilor de la Dinamic pregatiti de Liliana Adochitei si Alexandru Hoborici.

“Am participat cu 19 sportivi si am cucerit tot atâtea mjedalii. Desi din competitie a lipsit proba de kumite, elevii nostri au fost la inaltime la kata”, a declarat antrenoarea Lili Adochitei, care a tinut sa adauge: “Multi karateka din echipa competitionala de la Dinamic nu au fost prezenti, absenta lor fiind suplinita de…boboceii care au pasit cu dreptul pe tatami, obtinând rezultate foarte bune la categoria lor de vârsta”.

Iata rezultatele obtinute de Dinamic la “Cupa Bacaului”:

Locul intâi: Alexandru Totolos, Rares Cristea, Bogdan Balan, Stefan Tiron, Stefana Ilies, Tudor Galan, Razvan Bulancea, George Braescu.

Locul doi: Daniel Serban, Emanuel Ionita, Damian Gârbea, Mihai Danila, Danut Alexa, Alexandru Petrila, Vlad Bixade.

Locul trei: Darius Negru, Ariana Serban, Radu Barbuta, Roxana Galan.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ