Cum poți urca treptele podiumului? Și ale performanței? Simplu: pas cu pas. Sau, mai bine spus, „Pas cu Pas”. Clubul băcăuan de karate condus de sensei Octavian Goga și Dorin Panaite a reușit să se impună, prin muncă și seriozitate, la toate competițiile la care a participat în ultima perioadă. Cel mai recent succes s-a înregistrat la „Cupa Aiki” de la Brașov, care a reunit pe spațiile de luptă peste 350 de sportivi de la 21 de cluburi din țară. La competiția care reprezintă și un criteriu de selecție pentru CN Tradițional ESKU și CN Interstiluri din luna noiembrie, „Pas cu Pas” a cucerit o suită de medalii la individual, plus bronzul în întrecerea pe cluburi.

Kata Individual

Aur: Eliza Maria Canea, Natalia Morțiu, Rareș Mihail Antip, Bogdan Cojocaru și Cosmin Eduard Benchea.
Argint: Sara Medeea Moize, Denisa Maria Lupu, Marta Ștefania Tancău, Maria Izabela Varea, Alessio Varga, Darius Andrei Farcaș, Andrei Cavaleru.
Bronz: Adelina Larisa Varea, Alice dane, Georgiana Ghiuri, Ioana Andreea Pruteanu, Denisa Valentina Ghiurcă, Lucia Iștoc, Denisa Palăr, Rareș Daniel Bejan, Sorin Antonio Ghiur, Andrei Nemeș, Cornel Nedelcu.
Kumite Individual
Aur: Maria Valentina Nedelcu, Larisa Budău, Rareș Nedelcu, Vlad Paul Bulai.
Argint: Delia Andor, Georgiana Ghiuri, Mattia Iștoc, Ștefan Filip.
Bronz: Rareș Mihail Antip, Alexandra Bulișcă, Lucia Iștoc, Adelina Maria Varea, Dragoș Palade.
Kumite Joc Tehnic
Aur: David Leonard Ciuraru, Darius Andrei Farcaș.
Bronz: Robert Bogdan Iștoc, Crina Izabela Doca.

Kata echipe (sincron)

Argint: Eliza Maria Canea- Natalia Luiza Benchea- Daria Giulia Cochiorcă și Daris Andrei Farcaș- Mattia Iștoc- Andu Valentin Pal.
Bronz: Natalia Morțiu- Marta Ștefania Tancău- Denisa Valentina Ghiurcă.

„Merită menționat că activitatea clubului nostru se desfășoară și în mediul rural, la Nicolae Bălcescu și Cleja, oferind posibilitatea unui număr cât mai mare de copii din aceste zone să practice karate-ul. Prin implicarea, dăruirea pe care am demonstrat-o față de copiii din aceste comunități și prin rezultatele obținute în competiții, clubul nostru beneficiază de simpatie și sprijin din partea autorităților locale. În acest an am derulat proiectul «Și eu pot fi campion» adresat copiilor din comuna Cleja”, a precizat sensei Octavian Goga.
       

       

    


PUBLICITATE