Mai intâi, o gluma: Ziua Nationala poate sa cada cu o mica intârziere, dar Mos Nicolae trebuie sa vina intotdeauna la fix. Si acum o constatare: cu micutii (sau, dupa caz, “mariceii”) karateka de la Dinamic Bacau nu-i deloc de gluma.

Elevii profesoarei Liliana Adochitei isi fac bine temele si bat tot ce prind. Oferindu-i un motiv in plus lui Mos Nicolae sa fie punctual, dar si darnic cu ei. De data aceasta, in ghetute, alaturi de dulciuri, si-au facut loc medaliile: 31.

Dintre acestea, 20 sunt la kata, 11 la kumite si toate au fost cucerite cu prilejul Cupei “1 Decembrie” desfasurata, cu ceva intârziere, pe 5 decembrie, la sala de sport a Scolii “Georgeta Mircea Cancicov” din Bacau. Perfectionista, asa cum o cunoastem, sensei Adochitei a precizat ca “rezultatele au fost bune, dar era loc si de mai bine”.

PUBLICITATE

Toti medaliatilor li se cuvin felicitari, insa evolutia mezinilor merita scoasa in evidenta. Asadar, inainte de a trece in revista toti karateka de la Dinamic care au urcat pe podium, o mentiune speciala pentru: Vladimir Georgescu (5 ani), Stefan Rata (5 ani), Stefan Tiron (7 ani), Daniel Serban (7 ani) si Teodor Berila (8 ani).

Kata
Locul 1: Mihai Platon, Alecsya Munteanu.
Locul 2: Danut Alexa, Stefan Tiron, Romeo Voicu, Tudor Galan, Alexandru Petrila, Elena Dascalu, Ariana Serban, Radu Bostan, Roxana Galan.
Locul 3: Vladimir Georgescu, Stefan Rata, Alexandru Totolos, Damian Gârbea, Alessio Merlusca, Ricardo Dolco, George Braescu, Ioana Tantos, Sorina Canelea.

Kumite
Locul 1: Alexandru Petrila.
Locul 2: Romeo Voicu, Rares Cristea, Elena Dascalu, Ariana Serban.
Locul 3: Ricardo Dolco, Razvan Bulancea, Radu Bostan, Sorina Canelea, Diana Moraru, Roxana Galan.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ