Duminica, Iasiul a gazduit Campionatul National de Kumite Isshinryu, pe reguli de full contact.

Clubul Sportiv Hikaru Bacau s-a prezentat cu un lot de 13 sportivi, noua dintre acestia urcând pe podium: Radu Bobârnac (locul 1), Ioana Bogiu, Raluca Popescu si Mihai Tantos (toti, ocupanti ai locului 2), Larisa Iancu, Deniz Arslan, Gabriel Palade si Andrei Vascan situati pe pozitia a treia. Alti sportivi ai CS Hikaru care s-au remarcat la Nationalele din Copou sunt: Alexandra Radulescu, Alexandru Cârlig, Dragos Alexa (dojo Onesti) si Andrei Bogiu (dojo Onesti).

“Tin sa-mi felicit toti sportivii pentru munca depusa la antrenamente si pentru rezultatele obtinute la Campionatul National de la Iasi”, a declarat instructorul CS Kikaru Diana Andreea Andreea Mazilu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ